Een familiebedrijf met passie voor houten vloeren

Van Looveren Parket - zaakvoerders

Liesbet en Jef staan klaar om jullie te adviseren met de keuze voor dé juiste parket!

Bezoek onze toonzaal

Stijlvolle showroom

Onlangs hebben we onze showroom volledig vernieuwd. We bieden nu nog meer beleving aan onze klanten dmv een touchscreen en alle verschillende parketpatronen op onze vloer. We hebben met aandacht de juiste materialen en kleuren gecombineerd. Spring zeker eens binnen.

Alles is mogelijk

Leg zeker je project eens voor aan Liesbet of Jef. Zij hebben jaren ervaring en helpen je met de juiste, duurzame keuzes te maken. We werken steeds op afspraak om iedereen ook uitgebreid de basis mee te geven waar u in uw bouwproces rekening mee dient te houden bij de installatie van een parketvloer.

Van Looveren Parket - Toonzaal

Ambachtelijk

Van Looveren parket is in de loop van 25 jaar uitgegroeid tot een referentie op het gebied van parketvloeren. Dit is voor een groot stuk te danken aan het team van enthousiaste parketleggers en houtspecialisten.  Geen uitdaging wordt uit de weg gegaan. De kennis en ervaring wordt vlot doorgegeven van oudere op jongere vakmannen, over verschillende generaties heen.

Wenst u een visgraat, een plankenvloer of andere legvormen? Bij ons kan u voor alle parketvloeren terecht. Onze medewerkers beheersen de verschillende klassieke en moderne technieken dan ook perfect. U weet dus zeker dat u een echte specialist over de (parket)vloer krijgt. Die snel, ordelijk en met respect voor uw woning tewerk gaat.

Van Looveren Parket - werkmannen

Ons team

Liesbet, Jef en Ines zorgen ervoor dat onze vakmannen steeds goed voorbereid aan hun werk kunnen beginnen. We werken allemaal met veel zorg en aandacht voor het project, en proberen steeds van begin tot einde te zorgen voor een goede begeleiding in het bouwproces.

Stipte uitvoering

Wij genieten ervan om goed met onze klanten te communiceren en samen te werken. Wanneer we een datum afspreken zullen we er ook effectief staan om de werken uit te voeren. We zijn een flexibel bedrijf en kunnen ons aanpassen als de planning niet aangehouden kan worden. We komen steeds op voorhand ter plaatse om samen de werf en mogelijke moeilijkheden te bekijken.

Perfect gelegd, duurzaam, warm en vol karakter. Precies wat u zoekt.

Ons hout wordt duurzaam en met respect voor de natuur ingekocht. Met onze ervaring slagen we er in om overschotten en afval tot een strikt minimum te beperken. Waar mogelijk recupereren we afval en geven we dit een zinvolle bestemming.

PEFC COC nummer

SCS-PEFC/COC-005219-JN

Het PEFC-logo is een wereldwijd gedeponeerd handelsmerk. Het toont aan dat het materiaal voor ten minste 70% bestaat uit gerecycleerde bronnen.

FSC® COC nummer

SCS-COC-005219-RU

FSC (Forest Stewardship Council) is een internationaal multi-criteria-label voor duurzame bosbouw, opgericht in 1994. Het label is van toepassing op hout en afgeleide producten.