Persoonlijke aanpak

Wij ontvangen al onze klanten op afspraak in onze toonzaal. Op deze manier kunnen we voldoende tijd nemen om naar uw wensen te luisteren en de beste opties voor te stellen voor uw situatie. Onze opdrachten worden door de juiste communicatie met de andere aannemers altijd stipt en op tijd afgewerkt. Zo volgen alle werken elkaar perfect op en verliest u geen tijd. Wij zijn telefonisch vlot bereikbaar en komen met plezier naar werfvergaderingen om alles tot in detail mee af te spreken.

Kennis en ervaring

Aan de afwerking herkent men de vakman. We legden de voorbije 25 jaar parketvloeren in honderden huizen en bedrijfsgebouwen. Al die kennis en ervaring nemen we mee in elk nieuw project om zo een oplossing te kunnen voorstellen voor elk obstakel. De voorbije jaren kwamen we élk probleem wel eens tegen: moeilijke hoekjes en kantjes, vloerverwarming, complexe renovatie… Al die ervaring nemen we mee naar uw project. Zodat we alle mogelijke hindernissen overwinnen.

Stipte uitvoering

Onze houtspecialisten plaatsen uw parketvloer volgens de regels van de kunst. Met de juiste methodes, de correcte instrumenten en volgens het patroon dat u verkiest. Wenst u een visgraat, een plankenvloer of andere legvormen? Bij ons kan u voor alle parketvloeren terecht. Onze medewerkers zijn elke dag in de weer met parketvloeren. Ze beheersen de verschillende klassieke en moderne technieken dan ook perfect. U weet dus zeker dat u een echte specialist over de (parket)vloer krijgt. Die snel, ordelijk en met respect voor uw woning tewerk gaat.

Ambachtelijke aanpak

Van Looveren Parket is een familiebedrijf. Dat betekent dat wij opteren voor een vertrouwelijke en persoonlijke aanpak. Daarom nemen we de tijd om alle details ter plaatse te bekijken voor we in actie schieten om uw parketvloer te plaatsen.

 • Bel ons

  Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8u30 tot 17u

   

 • Bezoek ons

  Onze toonzaal is enkel open op afspraak. Dit kan ook op een avond of op zaterdag. Wij ontvangen u met plezier en met een duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden voor een parketvloer.

 • Mail ons

  Een vraag, een opmerking of een offerte? Stuur ons gerust een email en wij beantwoorden deze met veel plezier.