Ambachtelijke aanpak

Onze houtspecialisten plaatsen uw parketvloer volgens de regels van de kunst. Met de juiste methodes, de correcte instrumenten en volgens het patroon dat u verkiest. Wenst u een visgraat, een plankenvloer of andere legvormen? Bij ons kan u voor alle parketvloeren terecht. Onze medewerkers zijn elke dag in de weer met parketvloeren. Ze beheersen de verschillende klassieke en moderne technieken dan ook perfect. U weet dus zeker dat u een echte specialist over de (parket)vloer krijgt. Die snel, ordelijk en met respect voor uw woning tewerk gaat.

Kennis en ervaring

Aan de afwerking herkent men de vakman. We legden de voorbije 25 jaar parketvloeren in honderden huizen en bedrijfsgebouwen. Al die kennis en ervaring nemen we mee in elk nieuw project om zo een oplossing te kunnen voorstellen voor elk obstakel. De voorbije jaren kwamen we élk probleem wel eens tegen: moeilijke hoekjes en kantjes, vloerverwarming, complexe renovatie… Al die ervaring nemen we mee naar uw project. Zodat we alle mogelijke hindernissen overwinnen.

Stipte uitvoering

Onze opdrachten worden door de juiste communicatie met de andere aannemers altijd stipt en op tijd afgewerkt. Zo volgen alle werken elkaar perfect op en verliest u geen tijd. Wij zijn telefonisch bijna altijd te bereiken, en vinden het belangrijk dat u ook na uw werkuren met uw vragen bij ons terecht kan.

Persoonlijke aanpak

Van Looveren Parket is een familiebedrijf. Dat betekent dat wij opteren voor een vertrouwelijke en persoonlijke aanpak. Daarom nemen we de tijd om alle details ter plaatse te bekijken voor we in actie schieten om uw parketvloer te plaatsen.

 • Bel ons

  Van maandag tot vrijdag tussen 9u en 18u.

  Zaterdag tussen 10u en 17u.

 • Bezoek ons

  Bezoek onze vernieuwde showroom. Wij zullen voorlopig enkel openen op afspraak om de social distance te kunnen garanderen.
  Wij ontvangen u met plezier en met een duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden voor een parketvloer.

 • Mail ons

  Een vraag, een opmerking of een offerte? Stuur ons gerust een email en wij beantwoorden deze met veel plezier.