Vacature : Plaatser parketvloeren

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn nog op zoek naar een nieuwe aanvulling voor ons team!

Solliciteren?

Een CV of motivatiebrief hebben wij niet nodig…

Bel ons op 03/669.89.86 en maak een afspraak om eens samen te bekijken wat wij u kunnen bieden.

Mail je toch graag even wat zaken door, dan kan dit op info@vanlooverenparket.be

Wie zijn wij?

Van Looveren Parket is een parketbedrijf uit Wuustwezel. Bovenal zijn wij een klein familiaal bedrijf waar je warm onthaalt zal worden. Wij plaatsen alle soorten nieuwe parketvloeren, renoveren oude parketvloeren en bekleden betonnen trappen met hout.

Waar, wanneer en met wie werkt u?

Je werkt steeds op verplaatsing. Meestal bij mensen thuis of soms ook op een grotere project. Ons werkgebied ligt in de ruime regio van Antwerpen, met een focus op de noordelijke helft. Dicht bij huis dus, om lange files te vermijden. Werkdagen bij ons starten meestal rond 6u-6u30 en er wordt gewerkt van maandag tot en met vrijdag.

Je werkt niet in vaste ploegen. Wij hebben een jong en plezant team waar iedereen met elkaar kan samenwerken. Je zal ook nauw contact hebben met zaakvoerders Liesbet en Jef om dagelijks de vorderingen van de huidige werken of nieuwe werven te bespreken. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid en je zal met de klanten op de werf ook de werken moeten afstemmen.

Wat zijn onze verwachtingen?

Uiteraard moet je interesse hebben in bovengenoemde zaken. Ervaring in de parketwereld is geen must, je kan bij ons alles leren van je nieuwe collega’s op de werf. Er wordt tijd genomen om zaken aan te leren, en we bieden ook speciale opleidingen aan.

Wat wel een must is?
– Positieve en leergierige ingesteldheid
– Enthousiasme
– Zin voor orde en netheid
– Oog voor detail

Wij bieden een vaste functie met interessante verloning! Maar bovenal een leuke werkplek met jonge en fris ingestelde collega’s en zaakvoerders!

Wil je graag eens afspreken om meer te weten te komen? Twijfel dan niet en bel ons op 03/669.89.86 (of mailen kan ook op info@vanlooverenparket.be)

 

 • Bel ons

  Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8u30 tot 17u

   

 • Bezoek ons

  Onze toonzaal is enkel open op afspraak. Dit kan ook op een avond of op zaterdag. Wij ontvangen u met plezier en met een duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden voor een parketvloer.

 • Mail ons

  Een vraag, een opmerking of een offerte? Stuur ons gerust een email en wij beantwoorden deze met veel plezier.